Minik okurlar Mavisel Yener’le buluştu

Çocuk Edebiyatının önemli isimlerinden Mavisel Yener Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde minik okurlarıyla buluştu.Marmaris Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe iki günde toplam beş yüzü aşkın öğrenci...

Minik okurlar Mavisel Yener’le buluştu

Çocuk Edebiyatının önemli isimlerinden Mavisel Yener Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde minik okurlarıyla buluştu.

Marmaris Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe iki günde toplam beş yüzü aşkın öğrenci katıldı. Kitaplarını imzalayarak, öğrencilerle sohbet eden Yener, gördüğü ilgiden dolayı mutluluğunu ifade etti. Minik okurlarının en çok nasıl yazar oldunuz, isminizin anlamı nedir gibi sorular sorduğu Yazar, “Ben yazmaya günlük tutarak başladım. Bunun yanında İkinci sınıf öğretmenimin yazdığım bir şiiri yarışmaya göndermesiyle birinci oldum. Öğretmenim yazmam konusunda bana hep destek oldu ve beni teşvik etti. Ben de yazmayı hiç bırakmadım” dedi.

2007’den bu yana Cumhuriyet Gazetesi’nin Kitap ekinde çocuk kitapları hakkında yazıları yayınlanan yazarın 60’ın üzerinde kitabı var.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.