Minik öğrencilerden anlamlı bağış

Menteşe 75. Yıl Anaokulu öğrencileri, “Küçükyürekler Paylaşıyor” projesi kapsamında Menteşe Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezine gelerek kıyafet bağışında bulundular. Çocukları Dayanışma Merkezinde karşılayan Başkan...

Minik öğrencilerden anlamlı bağış

Menteşe 75. Yıl Anaokulu öğrencileri, “Küçükyürekler Paylaşıyor” projesi kapsamında Menteşe Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezine gelerek kıyafet bağışında bulundular. Çocukları Dayanışma Merkezinde karşılayan Başkan Gümüş, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.

Menteşe 75. Yıl Anaokulu Müdürü Seda Tagay proje hakkında yaptığı açıklamada, “75. Yıl Anaokulu, Öğrencileri, velileri ve öğretmenleri tarafından bu projeyi başlattık. “Küçükyürekler Paylaşıyor”  projesi kapsamında çocuklarımız oyuncaklarını, kitaplarını ve kıyafetlerini getirip bağışlıyorlar. Proje kapsamında çocuklarımız önce Kafaca İlköğretim Okulu Anasınıfına oyuncaklarını verdiler. Daha sonra Kardeş okulumuz olan Şemsiana Anaokuluna da kitaplarını bağışlayan çocuklarımız Menteşe Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezine gelerek kullanmadıkları kıyafetlerini verdiler. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizi karşıladı, ağırladı, çocuklarımız ile yakından ilgilendi” dedi.

Kadın Dayanışma Merkezinde çocukları karşılayan Başkan Gümüş, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu küçücük yürekler bugün kıyafetlerini bağışladılar. Onların bu davranışı herkese örnek olmalı. Çünkü buraya getirilen kıyafetler, ihtiyaç sahipleriyle paylaşılıyor. Bu anlamda Anne Babalarına ve öğretmenlerine ben projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tebrik ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.