Minik İzciler ilk yürüyüşlerini yaptılar

Dumlupınar İlkokulu izcileri, liderleri Senem Yapmış’ın belirlediği rotada orman içinde doğa yürüyüşü yaptı. Zaman zaman çevredeki ormanlık alana bitkileri ve yaşayan canlıları da gözleyen izciler havanın da güzel olması...

Minik İzciler ilk yürüyüşlerini yaptılar

Dumlupınar İlkokulu izcileri, liderleri Senem Yapmış’ın belirlediği rotada orman içinde doğa yürüyüşü yaptı. Zaman zaman çevredeki ormanlık alana bitkileri ve yaşayan canlıları da gözleyen izciler havanın da güzel olması nedeniyle keyifli anlar yaşadılar.

Geçtiğimiz günlerde törenle yemin eden Flar takan Dumlupınar İlk Okulu 2. sınıf öğrencisi 37 izci Liderleri Senem Yapmış, ile birlikte yaklaşık 4 kilometre yürüyüş gerçekleştirdiler. Zaman, zaman izci şarkıları da söyleyen minik izciler daha sonra yanlarında getirdikleri erzaklarıyla kahvaltı yaptılar. Yaptıkları doğa yürüyüşü ile yeni izcilere doğayı tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçladıklarını belirten Lider Senem Yapmış; “Gezerek ve görerek öğrenme önemli. İzcilik kulübünün etkinliklerine devam edeceğiz. Bu eğitim ve öğretim yılındaki ikinci doğa yürüyüşümüz. Önümüzdeki günlerde İzcilerimizle gece yürüyüşü de yaparak doğanın gece yüzünü onlarla paylaşmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.