Minik Eller, heykel yaptılar

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Sınıfı Anaokulu öğrencileri fen ve doğa dersleri kapsamında, Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Ziyarette heykellerin yapıldığı sanat atölyesini...

Minik Eller, heykel yaptılar

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Sınıfı Anaokulu öğrencileri fen ve doğa dersleri kapsamında, Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Ziyarette heykellerin yapıldığı sanat atölyesini de gezen öğrenciler,heykeltraş Mehmet Şen ile birlikte kilden heykeller yaptılar.

Çiçek üretim serası, birbirinden renkli çiçekleri ve heykelleriyle görenleri kendine hayran bırakan Menteşe Park Bahçeler Müdürlüğü çiçek bahçesi, dün Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Sınıfı Anaokulunun minik öğrencilerini ağırladı. Öğretmenleri eşliğinde çiçek bahçesini ziyaret eden 130 öğrenci, fen ve doğa dersleri kapsamında hem bahçeyi gezdiler, hem de heykellerin yapıldığı sanat atölyesini ziyaret ettiler.

Heykeltraş Mehmet Şen’den bahçedeki çizgi film kahramanlarının heykellerinin nasıl yapıldığı hakkında bilgiler alan minik öğrenciler, daha sonra hep birlikte kilden heykeller yaptılar.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.