Minik ayaklar şampiyonluk için koşuyor

Muğla İl Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Küçük Erkekler Futbol Turnuvası elemeleri Yatağan’da 4 okul takımının katılımıyla başladı.Muğla ve bağlı birimlerde eğitim veren eğitim kurumları arasında düzenlediği...

Minik ayaklar şampiyonluk için koşuyor

Muğla İl Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Küçük Erkekler Futbol Turnuvası elemeleri Yatağan’da 4 okul takımının katılımıyla başladı.

Muğla ve bağlı birimlerde eğitim veren eğitim kurumları arasında düzenlediği spor müsabakalarıyla dikkat çeken Muğla Spor İl Müdürlüğü Küçük Erkekler Futbol Turnuvası’nın startını verdi.

İlk aşamada ilçe bazında yapılacak olan turnuvaya Yatağan’dan katılan Cumhuriyet Ortaokulu, 23 Nisan Ortaokulu, Fatih Ortaokulu ve Turgut Ortaokulu futbol takımları ilk müsabakalarını yaptılar.

GELİ Müessese Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Halı Sahası’nda düzenlenen turnuvanın ilk günüde Fatih Ortaokulu- Cumhuriyet Ortaokulu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokul- Turgut Şehit Güngör Ortaokulu karşılamaları oynadı. Müsabakalarla ilgili yapılan açıklamada, “Muğla Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Küçük Erkekler Futbol Turnuvası’nın Yatağan ayağını GELİ Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan halı sahada yapıyoruz. Öğrencilerin boş zamanlarını faydalı aktivitelerle harcamasına ön ayak olan bu gibi projelere okullarımız büyük destek veriyor. Bu nedenle Küçük Erkekler Futbol Turnuvası’na da 4 okulumuz katılım sağladı. Karşılaşmalarımız turnuvaya katılan 4 takım arasında tek maç usulü oynanacak ve en çok puanı toplayan takımımız ilk etapta Yatağan’ı Muğla’da temsil edecek” denildi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.