Minibüs kamyonla çarpıştı: 8 yaralı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 1’i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.Yatağan-Kavaklıdere karayolu Aysantı rampası mevkiinde meydana gelen kazada...

Minibüs kamyonla çarpıştı: 8 yaralı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 1’i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Yatağan-Kavaklıdere karayolu Aysantı rampası mevkiinde meydana gelen kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı. Aydın Bozdoğan ilçesinden Yatağan istikametine seyir halindeki Vedat Ayten yönetimindeki 09 E 1545 plakalı kamyon Aysantı rampasından inişe geçtiği sırada virajda fren yapınca yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, Bozdoğan istikametine seyir halinde olan 09 M 7096 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Ali Çırak ağır yaralanırken, kamyon sürücüsü Vedat Ayten ve minibüste yolcu olarak bulunan 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazanın ardından Kavaklıdere, Yatağan ve Bayır 112 istasyonlarına ait ambulanslarla olay yerine ulaşarak yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerini yaptılar. Kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Yatağan ve Muğla’daki hastanelere sevk edildi. Jandarma ekipleri kaza mahallinde güvenlik önlemi alırken Yatağan Kavaklıdere karayolunda trafik bir süre durdu. Kazada ağır yaralanan minibüs şoförü Ali Çırak’ın hayatı tehlikesinin bulunduğu diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.