Mimarlardan Saatcı’ya ziyaret

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliğinde ki yönetim değişikliği sonrası başkanlığa seçilen Hilal Polat ve yeni Yönetim Kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Saatcı, Mimarlar...

Mimarlardan Saatcı’ya ziyaret

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliğinde ki yönetim değişikliği sonrası başkanlığa seçilen Hilal Polat ve yeni Yönetim Kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Saatcı, Mimarlar Odası Başkanı Hilal Polat ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hilal Polat ve yeni yönetim kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Mimarlar Odasıyla her zaman koordineli çalıştıklarını belirten Başkan Saatcı, “Sayın Başkanı bu göreve seçilmesinden dolayı tebrik ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum, çok keyif aldım. Her zaman ifade ettiğim gibi, 1999 yılından itibaren Fethiye’de yapılan her türlü güzel işin içerisinde Fethiye Mimarlar Odasının katkısı vardır. Şimdiden sonra bayan ağırlıklı bir yönetim kurulu olmuş. İnanıyorum ki bayan arkadaşlarımızın da Fethiye’ de yapacağımız işlerde çok büyük katkısı olacaktır. Özellikle zarafet ve nezaketlerini bizim yapacağımız işlere aktaracaklardır. Görüş ve düşüncelerini bizlerle paylaşacaklardır. Önümüzde kısmetse, kültür merkezi projemiz, park projemiz, okul projelerimiz var. Özellikle bu kadar bayan ağırlıklı bir yönetime destek veren mimar arkadaşları da tebrik ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilal Polat ise, “Yönetim kuruluna geleli bir süre oldu. Ama biz başkanımıza ziyarete gelemedik, kendilerinden özür diliyoruz. Daha özel bir zamanda gelmek istedik. Bugüne kısmetmiş. Biz her zaman Behçet Beyi destekliyoruz. Çalışmalarını uzaktan takip ediyoruz. İnşallah birlikte önümüzde ki dönem boyu da çalışacağız. Seçim çalışmalarında da kendilerini destekliyor ve başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.