Milli Sporcu’dan MUTSO’ya ziyaret

Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda bin 300 sporcu arasında elde ettiği başarı ile milli takım havuzuna girmeyi başaran Muğla Belediye Spor Satranç Takımı sporcusu Bilgesu Şeker Muğla Ticaret Ve...

Milli Sporcu’dan MUTSO’ya ziyaret
Antalya

'da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda bin 300 sporcu arasında elde ettiği başarı ile milli takım havuzuna girmeyi başaran Muğla Belediye Spor Satranç Takımı sporcusu Bilgesu Şeker Muğla Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’u makamında ziyaret etti.

Başkan karakuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren spor ve sanat faaliyetleri ile ilgilenmesi beni mutlu ediyor. Çünkü onların bu yaşlarda bu tür olumlu faaliyetler içersine girmesi ileri ki yaşamlarını da olumlu etkileyecektir. Bilgesu kazandığı bu zafer ile bizi gururlandırdı. Daha öncede Türkiye şampiyonasında derece elde eden minik okçuları da ağırlamıştım. Muğla’dan böylesine yüksek başarılar elde eden çocuklarımızın çıkması beni ayrıca gururlandırıyor. Bilgesu’ya ilerleyen yaşamında daha nice zaferler kazanması dileği ile başarılar diliyorum” dedi.

Milli sporcunun antrenörü Cumhur Babaoğlu ise 5 yıldır antrenörlük yaptığını ve 4 yıldır da Bilgesu ile çalıştığını belirterek, “Anasınıfında satranç ile tanışan Bilgesu, 4 yıllık sürecin sonunda bu yıl düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda 8 yaş kızlar kategorisinde milli takımda yarışması için seçilen 10 sporcudan biri olma başarısını gösterdi. Bilgesu'nun girdiği tüm turnuvalarda yaşıtlarına, hatta yaşıtlarının üzerindeki sporculara karşı üstünlüğü var” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Karakuş, daha büyük zaferlerle Muğla’yı temsil etmesi temennisi ile milli sporcu Bilgesu Şeker’e günün anısına hediye verdi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.