Milli Eğitim’de devir teslim

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Zekeriya Çınar, görevini yeni müdür Tamer Kırbaç’a devretti.Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Zekeriya Çınar, görevini Tamer Kırbaç’a devretti. Muğla...

Milli Eğitim’de devir teslim

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Zekeriya Çınar, görevini yeni müdür Tamer Kırbaç’a devretti.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Zekeriya Çınar, görevini Tamer Kırbaç’a devretti. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim törenine Ak Parti Muğla milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden de katıldı.

Muğla’da yaklaşık 2,5 yıldır görev yapan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar rotasyon gereği Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmıştı. Atamanın ardından Trabzon’da Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Tamer Kırbaç Muğla Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Zekeriya Çınar, “Yaklaşık 2,5 yıldır yürüttüğüm Muğla Millî Eğitim Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum. Bu süre içerisinde öğretmenlerimiz, okul, ilçe ve ilimizdeki çalışma arkadaşlarımla birlikte Muğla’ya hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk.

Görev yaptığım süre içerisinde mesai arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını herkesin tereddütsüz gelebildiğini, kendisini rahatlıkla ifade edebildiğini ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu gösteren gayret içerisinde oldum. Her başlangıcın bir sonu vardır. Bugüne kadar birçok ilde ve kurumda göreve başladık, ayrıldık. Önemli olan ayrılırken kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Sancağı teslim ederken katma değerimizle teslim edebilmektir. Bakanlığımızın yeniden yapılanma sürecinde ve fırtınanın koptuğu, kırılmaların sert yaşandığı bir dönemde yöneticilik yapmanın zorluklarını yaşadım ancak Muğla’mızda büyük kırılmalara neden olmadan görevimi tamamlamamın onurunu yaşıyorum” dedi.

Zekeriya Çınar, görevini yeni İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’a devrederken, Milletvekili Yüksel Özden Zekeriya Çınar’a hizmetleri için, yeni Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.