Milli Eğitim Müdürleri Kavaklıdere’de toplandı

Her ay farklı bir ilçede düzenlenen Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Aylık İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı bu ay Kavaklıdere ilçesinde yapıldı.Bakırcılığı, doğa güzelliği, mermeri ve güleryüzlü misafirperver...

Milli Eğitim Müdürleri Kavaklıdere’de toplandı

Her ay farklı bir ilçede düzenlenen Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Aylık İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı bu ay Kavaklıdere ilçesinde yapıldı.

Bakırcılığı, doğa güzelliği, mermeri ve güleryüzlü misafirperver insanlarıyla meşhur Kavaklıdere’de bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürleri merkez ve ilçelerdeki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundular. Olağan toplantının bu ayki bölümünün ana konusu Ortaöğretime Geçiş Sınavları uygulamaları idi.

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Fikret Süren, Şube Müdürü Murat Eskiakgün ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

İlçelerin eğitim durumunun masaya yatırıldığı toplantıda bu ay gerçekleşecek “Ortaöğretime Geçiş Sistemi” kapsamında yapılacak olan ilk ortak sınav ile ilgili bilgilendirme ve değerlendirme çalışmaları görüşüldü. 28-29 Kasım tarihlerinde yapılacak olan ortak sınavda gerekli tüm tedbirlerin alınarak, sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi hususunda bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Eğitim öğretimin başarılı bir şekilde yürütülmesi için aylık değerlendirmeler paylaşıldı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.