MİLLETVEKİLİ ÖZCAN, SÜRÜCÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Milletvekili Özcan, sürücü esnafın sorunlarını dinledi.Sinem KarakayaCHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, yoğun...

MİLLETVEKİLİ ÖZCAN, SÜRÜCÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Milletvekili Özcan, sürücü esnafın sorunlarını dinledi.

Sinem Karakaya

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, yoğun geçen haftanın son gününde Milas Şoförler ve Otomobilciler Odasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu esneda Oda Başkanı Nurol Paskal’ın Milas Şehir içi ve Kırsal Mahalle Taşıma Kooperatif başkanlarıyla toplantı halinde olduğunu öğrendi. Başkanların daveti ile toplantını bir bölümüne katılarak Sürücü esnafının sorunlarını dinledi.

Kooperatif Başkanlarının sorunlarını tek tek dinleyen Milletvekili Özcan, bu sorunları uzun zamandan bu yana bildiğini ifade ederek, “Zaman içeresinde bir kısmının çözümlendiğini ama hala çözülmesi gereken sorunların varlığını görüyorum” dedi.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ve Kooperatif Başkanlarından tüm sorunlarını ve çözümlerini de kapsayan kapsamlı bir rapor hazırlanmasını talep eden Milletvekili Özcan, bu konuda sonuna kadar haklı taleplerinizin çözümü konusunda çaba sarf edeceğini belirtti.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.