Milletvekili Gökcan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan kadınlar günü mesajı yayınladı.AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: "Ülkemizin kalkınmasına değer katmak, hayatı ve dünyayı güzelleştirmek...

Milletvekili Gökcan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan kadınlar günü mesajı yayınladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: "Ülkemizin kalkınmasına değer katmak, hayatı ve dünyayı güzelleştirmek isteyen kadınlar olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. AK Parti olarak, Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında kadınlarımız için her türlü pozitif katkıyı veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Gökcan,  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”  nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Kadınlarımızın siyasal temsilinde, bürokrasi, akademik, ticaret, iş ve sosyal hayattaki varlığında son on dokuz yılda ciddi mesafeler kaydettik. Hükümetimizde 2 kadın Bakanımız, Bakanlıklarımızda 4 kadın Bakan Yardımcımız görev yapmaktadır. 2002 yılında kadın milletvekili sayısı 24, kadın temsil oranı 4,4 iken şimdi kadın milletvekili oranı yüzde 17,3'e yükselmiştir. Bugün TBMM’de 54’ü AK Parti’den olmak üzere; 101 kadın milletvekili görev yapmaktadır. Kadın büyükelçi oranı da günümüzde yüzde 25'e yükseldi.  Kadınlarımız siyasete nezaket, muhabbet, zarafet ve asalet getirdi.

Varlığımızı borçlu olduğumuz tüm kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Kadınlar hayatın her alanında başımızın tacı, en büyük zenginliğimizdir. Hayatın her alanında başarılı olan kadınlarımızın siyasette de daha aktif olmaları, ülke yönetimine katkı sunmaya devam etmeleri gerekmektedir. Başta Muğla’lı kadınlarımız olmak üzere; tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sağlık, esenlik, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.