“MİLLETİMİZ SON NOKTAYI KOYMADI”

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Ortakent-Yahşi’de vatandaşlarla bir araya gelirken düzenlenen kahvaltıya ise yaklaşık 1000 kişi katıldı.MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun,...

“MİLLETİMİZ SON NOKTAYI KOYMADI”

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Ortakent-Yahşi’de vatandaşlarla bir araya gelirken düzenlenen kahvaltıya ise yaklaşık 1000 kişi katıldı.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Ortakent-Yahşi Belediyesi Düğün Salonu'nda, yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıya katıldı.  Mehmet Tosun'un ve ekibinin yanı sıra, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran da kahvaltıya katılan isimlerdi.

Rekor Oy Oranıyla Seçildiğini Hatırlattı

Yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Mehmet Tosun, masaları tek tek dolaşarak, tüm katılanlarla tokalaştı, kısa sohbetler yaptı. Başkan Mehmet Tosun, "Bakın bizim Konacık Beldesi'nde, 10 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz en önemli proje, birlik ve beraberlik projesi. Hiçbir vatandaşımızı birbirinden ayırmadık, 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızı kucakladık ve 2009 seçimlerinde yüzde 68 gibi rekor bir oy oranıyla belediye başkanı seçildik. Hangi partiden olursanız olun değerli arkadaşlarım, hangi dünya görüşünden olursanız olun, ister Cumhuriyet Halk Partili olun, ister Milliyetçi Hareket Partisi'nden olun, ister Adalet ve Kalkınma Partisi'nden olun, belediye başkanı seçildiğim takdirde hepinize sahip çıkacağız, partizanlık yapmayacağız, ayrımcılığın defterini de Bodrum Yarımadası'nda düreceğiz" dedi.

"Bunların Hepsi Hikâye"

Başkan Mehmet Tosun, seçimleri alacaklarını söyleyerek herhangi bir siyasi partinin ve adayın Bodrum Yarımadası üzerinde tahakkümü olmadığına dikkat çekti.Tosun genel seçim oranlarına atıfta bulunarak "Şunlara hiç inanmayın; işte efendim seçimi şu parti alır, şu aday alır ya da şunun üstünlüğü var. Bunların hepsi hikâye. Bodrum Yarımadamızın güzel insanı, henüz sandıkta kararını vermedi. Millet henüz son noktayı koymadı arkadaşlar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Mehmet Tosun ve ekibi, her bölgede iddialı, en yüksek oy oranıyla da seçimi alacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.