Milas’tan Erciyes zirvesine

Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenen organizasyonla Milas’ın ismi ikinci kez dağlara yazıldı. Kısa bir süre önce resmi oluşumunu tamamlayan Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Derneği resmi anlamda...

Milas’tan Erciyes zirvesine

Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenen organizasyonla Milas’ın ismi ikinci kez dağlara yazıldı. Kısa bir süre önce resmi oluşumunu tamamlayan Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Derneği resmi anlamda ilk faaliyetini gerçekleştirdi. Daha önce topluluk olarak birçok faaliyete imza atan Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Derneği üyeleri bu kez 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış günü nedeniyle 3197 metre yüksekliği olan Erciyes dağına tırmandı.

30 Ağustos’ta Milas’tan hareket eden Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Derneği üyeleri 31 Ağustos da Kayseri’ye ulaşarak kamp alanına vardı. Havanın yağışlı ve rüzgârlı olması nedeniyle zor bir tırmanış gerçekleştiren dağcılık tutkunları yaklaşık 8 saatte zirveye tırmanmayı başardı.

Zirvede bulunan deftere Milas’ın ismini yazan Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, özellikle farklı bölgelerde gelen dağcılık tutkunları tanışarak Milas’ı da tanıtma şansını yakaladı. Dernek adına kısa bir açıklama yapan Hasan Çakıroğlu, kendilerine etkinlikte destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim’e teşekkür etti.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.