Milas’ta yeni hastane çalışması başladı

Milas ilçesinde yeni devlet hastanesi çalışmalarına başladı. 1998 yılında yapılan ve 100 yatak kapasitesiyle hizmet vermeye başlayan mevcut 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin her gün yaklaşık 2 bin 250 hastaya hizmet vermeye...

Milas’ta yeni hastane çalışması başladı

Milas ilçesinde yeni devlet hastanesi çalışmalarına başladı. 1998 yılında yapılan ve 100 yatak kapasitesiyle hizmet vermeye başlayan mevcut 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin her gün yaklaşık 2 bin 250 hastaya hizmet vermeye başlaması, artan nüfus ve talep karşısında yaşanan fiziki sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla Milas’ta yeni hastane binası kazandırılması amacıyla çalışma başlatılmıştı.

Hastane için Emek Mahallesi’ndeki Sodra Dağı eteklerinde belirlenen 105 dönümlük arazide iş makinelerince temizlik ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Tamamlanması halinde Milas’a 150 yatak kapasiteli 50 yoğun bakım üniteli yeni bir hastane kazandırılmış olacak. Hastane 43 milyon 750 bin liraya mal edecek. Binanın temel atma töreni ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.(İHA)

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.