Milas’ta yangın

Muğla’nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi Kılavuz Köyü’nde zeytinlik alanda yangın çıktı. Çıkış sebebi belirlenemeyen yangın, rüzgârın da etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Ekipler tarafından müdahale edilen yangın...

Milas’ta yangın

Muğla’nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi Kılavuz Köyü’nde zeytinlik alanda yangın çıktı. Çıkış sebebi belirlenemeyen yangın, rüzgârın da etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Ekipler tarafından müdahale edilen yangın uzun uğraşların sonucu söndürüldü.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Milas ilçesi Selimiye Kılavuz Köyü’nde zeytinlik alanda başlayan yangın, ormanlık alana sıçradı. Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahale ettiği yangın, uzun uğraşların sonucu söndürüldü.

Cumartesi günü saat 14.30 sıralarında çıkan yangına ilk etapta Milas ve Bodrum’da konuşlu 2 helikopter havadan müdahale etti. Daha sonra karadan çok sayıda arazöz, su ikmal aracı ve iş makinesi yangın bölgesine sevk edilirken, Marmaris, Fethiye, Nazilli ve Denizli’den yangın söndürme helikopteri de destek için bölgeye sevk edildi.

Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiği bölgeye, Antalya’dan 1 uçak ve 1 helikopter, İzmir’den de 1 helikopter sevk edilerek, yangın söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam etti.

Herhangi bir yerleşim yerine tehdidi olmadı öğrenilen yangın, uzun uğraşların sonucu söndürüldü.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.