Milas’ta, kırsal mahallelerin eksikleri gideriliyor

Merkez mahallelerde yürütülen işlerin yanında Büyükşehir yasası ile yeni mahalle olan köylerde de eksikliklerin giderilmesi devam ediyor. Hizmet alanı büyüyen ve 132  mahalleye aksamadan hizmet götürmeye çalışan Milas...

Milas’ta, kırsal mahallelerin eksikleri gideriliyor

Merkez mahallelerde yürütülen işlerin yanında Büyükşehir yasası ile yeni mahalle olan köylerde de eksikliklerin giderilmesi devam ediyor. Hizmet alanı büyüyen ve 132  mahalleye aksamadan hizmet götürmeye çalışan Milas Belediyesi, merkez mahallelere olduğu kadar kırsal mahallelere de aynı anda hizmet götürmeye devam ediyor.

Özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak alt yapıdan üst yapı çalışmalarına, çocuk parklarından köprü yapımlarına kadar pek çok alanda hizmet götürülmeye çalışılıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü  Acil Hizmet Birimi ekiplerimiz  yaptıkları incelemeler ve mahalle muhtarımızdan gelen talep doğrultusunda, birçok mahallemizde  kilitli parke taş çalışması ve sati asfalt kaplama işini yürütüyorlar.Milas Belediyesi olarak kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarının neler olduğunu bilmekteyiz. Belirli bir plan ve program çerçevesinde bu ihtiyaçların karşılanması adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Belediyemizin imkanları doğrultusunda  kırsal mahallelerimize hizmet götürmeye devam edeceğiz”dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.