Milas’ta kaçak içki operasyonu

Milas İlçesine bağlı Güllük Beldesinde bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Güllük Belediyesine ait bir çöp toplama aracında gizlenmiş çok sayıda kaçak içki ve sigarayı ele geçirdi.Güllük Beldesi Jandarma Karakol...

Milas’ta kaçak içki operasyonu

Milas İlçesine bağlı Güllük Beldesinde bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Güllük Belediyesine ait bir çöp toplama aracında gizlenmiş çok sayıda kaçak içki ve sigarayı ele geçirdi.

Güllük Beldesi Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Güllük Liman Bölgesinde yaptıkları operasyonda Güllük Belediyesine ait bir çöp toplama aracında 44 adet 1 litrelik Jack Danıels marka kaçak içki ile 1 karton LM marka sigara ele geçirdi.

Çöple yüklü kamyonun alt kısmına gizlenen viskileri Limandaki bir gemiden alarak kaçak olarak kente sokmaya çalışan çöp traktörü sürücüsü N.Y. (45) ve ihbarda adı geçen içkileri teslim alacak olan diğer aracın sürücüsü S.A., yol üzerinde park halinde beklerken yakalanarak gözaltına alındı.

Olayda kullanılan 48 KN 115 plakalı Belediyeye ait traktör ve römorku yapılan aramanın ardından zabıtaya teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.