Milas’ta her mahalleye Atatürk Büstü

Milas Belediyesi her mahalleye bir Atatürk Meydanı kazandırmak için çalışmalara başladı.Büyükşehir Yasası’nın ardından Milas Belediyesi sorumluluğuna giren mahallelerde başlatılan çeşitli üst yapı ve oyun parkı çalışmaları...

Milas’ta her mahalleye Atatürk Büstü

Milas Belediyesi her mahalleye bir Atatürk Meydanı kazandırmak için çalışmalara başladı.

Büyükşehir Yasası’nın ardından Milas Belediyesi sorumluluğuna giren mahallelerde başlatılan çeşitli üst yapı ve oyun parkı çalışmaları devam ediyor. Öte yandan Milas Belediyesi, kırsal mahalle meydanlarına Atatürk Meydanı konulmasıyla ilgili de çalışma başlattı. İlçedeki her kırsal mahalleye bir Atatürk Meydanı kazandırmayı amaçlayan çalışmalar kapsamında Eğridere, Kısırlar, Damlıboğaz ve Demirciler mahallelerine Atatürk büstü yapıldı. Mahalle sakinleri, son dönemde kırsal mahallelere yapılan hizmetin her kesimi memnun ettiğini söyledi.

Kırsal mahalleler için verdikleri hizmet sözlerini tek tek yerine getirmeye devam ettiklerini kaydeden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bütün köyden mahalleye dönen mahallelerimize birer Atatürk büstü koymayı planlıyoruz. Geçen sene bir kısmına koymuştuk, bu senede bir kısmına koyduk, önümüzdeki yıl, hepsi tamamlanmış olacak. Her mahallemizde Atatürk Meydanı olacak.” dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.