Milas’ta festival heyecanı

Milas Folklor Araştırma Derneği, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıklarını tamamladı.Festivalin süreç içerisinde Milas festivaline dönüştüğünü belirten MİFAD Başkanı Emrah...

Milas’ta festival heyecanı

Milas Folklor Araştırma Derneği, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıklarını tamamladı.Festivalin süreç içerisinde Milas festivaline dönüştüğünü belirten MİFAD Başkanı Emrah Mergen, ilçedeki STK’ların yoğun katılımının sağlandığı, renkli bir festival gerçekleştireceklerini söyledi.

Milas Folklor Araştırma Derneği, gelenekselleşen ‘Kültür ve Sanat Festivali’nin üçüncüsünü 7-8 Haziran tarihlerinde düzenleyecek. Festival öncesi açıklamalarda bulunan MİFAD Başkanı Emrah Mergen, festival programının dolu dolu olduğunu belirterek, festivale katılım gösterecek olan STK’ların önemine ve festivalin Milas festivaline dönüşmesine vurgu yaptı. Milas için hep güzel şeyler yapmayı amaç edindiklerini söyleyen Mergen; “Genel hedefimiz kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarmak ve bunu misyonumuz olarak belirledik. Tabii ki bu misyonu diğer kurumlarla ve STK’larla birlik beraberlik içinde hayata geçirmek isteriz. Çalışmalarımızın da bu bağlamda hayat bulduğunu görmek bizler için sevindirici bir gelişmedir. Üçüncüsünü düzenleyeceğimiz festivalimize katılım oldukça fazla… İlçede faaliyet gösteren çok sayıda STK’dan destek gördük ve bu festival tam anlamıyla Milas festivaline dönüştü.” dedi.

MİFAD Başkanı Mergen, bu festivalde sponsorluk konusunda sıkıntı yaşamadıklarını, hatta büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını belirterek festivale destek veren STK’lara, Milas Kaymakamlığına, Milas Ticaret ve Sanayi Odasına, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odasına, Milas Ziraat Odasına, Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneğine ve festivalin ana sponsoru olan Turgay Mutlu İnşaat’a ve Bülent Mutlu’ya teşekkür etti.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.