Milaslı Gülgen, Türkiye’yi temsil edecek

Türkiye Şampiyonu Milli Kickbokscu Zehra Gülgen, Rusya’nın Stenburg şehrinde yapılacak kickboks şampiyonasında ülkemizi ve Muğla’yı temsil edecek.Türkiye Şampiyonu Milli Kickbokscu Zehra Gülgen, 18-26 Ekim tarihleri arasında...

Milaslı Gülgen, Türkiye’yi temsil edecek

Türkiye Şampiyonu Milli Kickbokscu Zehra Gülgen, Rusya’nın Stenburg şehrinde yapılacak kickboks şampiyonasında ülkemizi ve Muğla’yı temsil edecek.

Türkiye Şampiyonu Milli Kickbokscu Zehra Gülgen, 18-26 Ekim tarihleri arasında Rusya’nın Stenburg şehrinde yapılacak olan kickboks şampiyonasında ülkemizi ve Muğla’yı temsil edecek.

Milas Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Spor Kulübü’nde spor hayatına başlayan ve bugüne denk yurtiçi ve yurt dışında katıldığı müsabakalarda dereceler alan Milaslı Milli Kickbokscu Gülgen, Milas’ın da gururu oldu.

Gülgen, Türkiye’den Kenan Günaydın, Serhat Değirmenci, Kadir Taşdan adlı kicbokscularla beraber şampiyonaya katılacak.

Çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Gülen, “Dünyanın en ünlü isimlerinin katılacağı kickboks şampiyonasına Türkiye’den dört kişi katılıyoruz. Türkiye’den bir tek bayan sporcu olarak benim katılmam mesuliyetimi daha da arttırıyor. Bu yüzden çok çalışıyorum beni şampiyonaya davet eden hocalarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.  Şimdiden herkesin hayır dualarını bekliyorum.”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.