Milas’ın mahallelerine eşit hizmet

6360 sayılı Büyükşehir Yasası gereği tüzel kişiliklerini kaybederek mahalle statüsü alan ve Milas Belediyesi sorumluluk sahasına dahil olan Köyler ile birlik 132 mahalle ve 140km hizmet alanına sahip olan Milas Belediyesi her mahalleye...

Milas’ın mahallelerine eşit hizmet

6360 sayılı Büyükşehir Yasası gereği tüzel kişiliklerini kaybederek mahalle statüsü alan ve Milas Belediyesi sorumluluk sahasına dahil olan Köyler ile birlik 132 mahalle ve 140km hizmet alanına sahip olan Milas Belediyesi her mahalleye eşit hizmet götürmeye devam ediyor.

İlçede tamamlanan alt yapı çalışmaları ardından başlatılan üst yapı çalışmalarını tamamlayan Milas Belediyesi kırsal mahallelere de hizmet götürmeye devam ediyor.Gerek Muhtarlardan gelen talepler gerekse Acil Hizmet birimince tespit edilen sorunlar planlı şekilde çözülüyor. Yolların genişletilmesi, parke taşı döşemesi,Okul ve Camilerin bakım onarım boya işleri,Çocuk Parkları ve yeni  Park alanları yaratılması gibi birçok hizmet aynı anda yürütülüyor.Milas Belediyesince yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Menteş mahallesinde devam eden mesire alanı çalışması,Bafa Mahallesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları,Kapıkırı mahallesinde yapılacak olan yeni park alanı tespiti,Gölyaka mevkiinde yenilemesi yapılan çocuk parkı ve yeni yapılacak düğün alanı yer tespiti, Selimiye mahallesinde yapılan yeni park gibi birçok çalışmayı yerinde  inceleyen Başkan Yardımcısı Karagöz yetkililerden bilgi aldı.

Karagöz;  “Merkez mahallelerimiz dışında  diğer 132 mahallemize de eşit şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz.Muhtarlarımızdan gelen talepler ve ekiplerimizin tespit ettiği sorunları anında gidermeye çalışıyoruz.Hizmetlerimiz imkanlarımız doğrultusunda aralıksız devam edecek”dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.