MİLAS’IN EFELERİ SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Milas’ı Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı 2021-2022 sezonunun ilk maçına 09 Ekim Cumartesi günü çıkacak.Sezonun ilk maçına Kütahya Belediyespor karşısında çıkacak...

MİLAS’IN EFELERİ SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Milas’ı Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı 2021-2022 sezonunun ilk maçına 09 Ekim Cumartesi günü çıkacak.

Sezonun ilk maçına Kütahya Belediyespor karşısında çıkacak olan Milas Belediyespor Voleybol Takımı’nın tek hedefi galibiyet. Geçtiğimiz sezon ve önceki sezonlarda takımda forma giyen voleybolcuların yanı sıra, Milas Belediyespor formasıyla ilk kez mücadele edecek olan genç oyuncularla takım kadrosunu oluşturan temsilciler yeni sezonda başarılı sonuçlar almak için sahaya çıkacak.

09 Ekim Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 16:00’da başlayacak. Müsabakalar salon kapasitesinin en fazla yüzde 50 si kadar seyirci ile oynanacak ve müsabakaları izlemek üzere TC. Sağlık Bakanlığınca belirlenen aşı takvimini tamamlamış ya da en fazla 48 saat öncesine kadar PCR sonucu negatif olan kişiler seyirci olarak, salona alınacak.

“TAKIMIMIZIN SAHADAN GALİBİYETLE AYRILACAĞINA İNANCIM TAM”

Yeni sezonda takıma başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “ Yeni sezonun takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Uzun süredir çalışmalarını sürdüren takımımız sezonun ilk maçına Kütahya Belediyespor karşısında çıkacak. Takımımızın sezonun ilk maçında iyi bir oyun sergileyerek, sahadan galibiyetle ayrılacağına inancım tam” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.