Milas, Kan Bağışında yine birinci

Marmaris Kızılay Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi’nde görevli Doktor Ruhi Gündüz, Milas halkının kan bağışı konusunda gösterdiği duyarlılık için teşekkür etti. Kan bağışında Milas’ın önemine vurgu yapan Gündüz;...

Milas, Kan Bağışında yine birinci

Marmaris Kızılay Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi’nde görevli Doktor Ruhi Gündüz, Milas halkının kan bağışı konusunda gösterdiği duyarlılık için teşekkür etti. Kan bağışında Milas’ın önemine vurgu yapan Gündüz; “Milas kan bağışında hala birinci sırada olan ilçedir.” dedi.

Haftada iki gün Milas Atapark’ta kurulan kan bağışı çadırında bağış toplayan Kızılay, ilçe halkının ilgisinden oldukça memnun. Kan bağışı çadırında görev yapan ve ayrıca Marmaris Kızılay Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi’nde görevli Doktor Ruhi Gündüz, ilçenin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Birçok yerleşim yerinde bağış topladıklarını dile getiren Doktor Gündüz; bu yerlerden en çok Milas’ta bağış topladıklarını söyledi. “Salı ve Perşembe günlerinde Milas’ta bağış kabul ediyoruz. Geçtiğimiz hafta çok iyi bir bağış sayısına ulaştık. Sadece Perşembe günü 43 ünite kan bağışı aldık.” diyerek açıklamalarda bulunan Gündüz; “ Kan bağışları halkımızın sağlığı için çok önemli bir konu. Bu konuya dünden bugüne fazlasıyla ilgi gösteren ve ilçeler arasında hala birinci olan Milas’a, ilçe halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.