Milas Belediyesi’nin kırsala hizmetleri sürüyor

Milas Belediyesi , Kırsal mahallelerde bir taraftan yollar açarken diğer taraftan da,mevcut yolları genişletiyor ve parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Okul ve camilerin bakım ve onarımı, sosyal alanlar kazandırma,...

Milas Belediyesi’nin kırsala hizmetleri sürüyor

Milas Belediyesi , Kırsal mahallelerde bir taraftan yollar açarken diğer taraftan da,mevcut yolları genişletiyor ve parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Okul ve camilerin bakım ve onarımı, sosyal alanlar kazandırma, parklar, asfalt ve stabilize yollar yaparak, vatandaşların temel ihtiyaçlarına çözüm getiriyor. Geçtiğimiz aylarda Akçalı,Çandır,Hisarcık,Narhisar,Göldere,Gölyaka,Kılavuz,Selimiye,Derince,Yeniokul mahallelerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, eksikliklerin bir an önce tamamlanması için ekiplere talimat vermiş Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bu alanlarda çalışma başlatmıştı.Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kırsal mahallelerin de çehresi değişmeye başladı.

Yapılan çalışmalardan memnun kalan mahalle sakinleri , " Belediye Başkanımızın sorunlarımızı bizzat yerinde görmesi ve tespit etmesi güzel bir davranıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde Yollarımızın ve mahallelerimizin eksikliklerini biran önce giderilmesi bizleri memnun etti. Mahallelerde gerçekten güzel hizmetler yapıldı. Yollar, parklar ve sosyal alanlar kazandırıldı. Yapılan çalışmalar nedeniyle Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat'a teşekkür ediyoruz, " diye konuştular.

Başkan Tokat ise , 132 mahalleye imkanlar doğrultusunda eşit hizmet götürdüklerini belirterek, eksiklikleri tek tek çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.