Milas Belediyesi’nin iftarları sürüyor

Milas Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan dolayısıyla düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor.Selimiye Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar için İftar yemeği düzenlendi.Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği...

Milas Belediyesi’nin iftarları sürüyor

Milas Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan dolayısıyla düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor.Selimiye Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar için İftar yemeği düzenlendi.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar yemeği duaların okunmasıyla başladı. Yaptığı konuşmada Ramazan ayının öneminden bahseden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemeklerle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğinde Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a Belediye Başkan Yardımcıları Faik Karagöz, Zeynep Mat ve Meclis üyeleri eşlik etti. İftar yemeği Perşembe günü Hayıtlı, Şevketiye ve Hacıabdi mahallerini kapsayacak şekilde Ek Hizmet binası bahçesinde devam edecek.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.