Milas Belediyesi’nin asfalt çalışmaları sürüyor

Milas Belediyesi vatandaşlarının daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi adına asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.Mustafa AktaşMilas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve...

Milas Belediyesi’nin asfalt çalışmaları sürüyor

Milas Belediyesi vatandaşlarının daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi adına asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Mustafa Aktaş

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve tüm mahallelerde  vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşım sağlaması için gece-gündüz çalışmalarını devam ettiriyor.

Milas’ın geniş bir coğrafyaya sahip olduğunun altını çizen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Fen İşleri Müdürlüğümüz kentimizin ulaşım sorununu çözerek Milas'a yakışır yollar yapıyor. Ekiplerimiz Koru mahallesi sağlık ocağı ve köy içi yollarında 1.kat ve 2. kat sathi kaplama ve Cumhuriyet mahallesinden Muğla-Milas Kara yoluna bağlanan alternatif ulaşım yolunda 1.kat sathi asfalt kaplama çalışmasını bitirdi.Çalışmalarımız diğer mahallelerimizin gerek görülen yollarında da çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlere ulaşıyor ve programa alınıyor. Hemşehrilerimizin mağdur olmaması için çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum”dedi.

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.