MİLAS BELEDİYESİ’NDEN “KAPUTA VUR” ÇAĞRISI

Milas Belediyesi, havaların soğumasının ardından can dostlarımız hayvanlar için “kaputa vur” çağrısında bulundu.Milas Belediyesi, kış aylarında ısınmak için özellikle sokakta yaşayan kedilerin, soğuktan korunmak için...

MİLAS BELEDİYESİ’NDEN “KAPUTA VUR” ÇAĞRISI

Milas Belediyesi, havaların soğumasının ardından can dostlarımız hayvanlar için “kaputa vur” çağrısında bulundu.

Milas Belediyesi, kış aylarında ısınmak için özellikle sokakta yaşayan kedilerin, soğuktan korunmak için sığındıkları araçlarda ya da araç hareket ettikten sonra bulundukları yerden düşerek yollarda kaza geçirmelerini engellemek adına araca binmeden hemen önce kaputa vurulması yönünde bir çağrı gerçekleştirdi. Havaların giderek soğuduğu bugünlerde özellikle böylesi tehlikeli durumların önüne geçmek için başlatılan çalışma da olası kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

“CAN DOSTLARIMIZ İÇİN SADECE 1 DAKİKANIZI AYIRIN”

Gerçekleştirilen kampanyanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yurttaşların sadece bir dakikalarını ayırarak olası kazaların önüne geçebileceğini ifade etti.

Başkan Tokat, “Havalar soğudu. Sevimli dostlarımız araç motorlarında ısınmaya çalışıyorlar. Can dostlarımız için arabalarımızı çalıştırmadan önce ayıracağımız bir dakika, olası kazaların önüne geçmek adına yeterli bir süre. Özellikle sokakta yaşayan hayvan dostlarımız, ısınmak için en çok araba motorlarına ve kaput altına sığınırlar. Soğuk havalarda can dostlarımızı korumak istiyorsak, aracımızı çalıştırmadan önce kaputa vurmayı unutmayalım. Kaputa vurmak hayat kurtarır” dedi.

Bu haber toplam 264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.