Milas Belediyesi’nde Promosyon ihalesi

Milas Belediyesi yaklaşık 340 personelinin 3 yıl boyunca maaş alacağı bankayı promosyon bedeline göre kapalı ihale usulü ile ihaleye çıkardı.Milas Belediyesi önümüzdeki aydan itibaren maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca yapılacağı...

Milas Belediyesi’nde Promosyon ihalesi

Milas Belediyesi yaklaşık 340 personelinin 3 yıl boyunca maaş alacağı bankayı promosyon bedeline göre kapalı ihale usulü ile ihaleye çıkardı.

Milas Belediyesi önümüzdeki aydan itibaren maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca yapılacağı bankayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Başkanlığında oluşturduğu komisyon ile kapalı ihale yaparak belirledi. Komisyona Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Tüm Belsen adına M. Atilla Yüksel, Disk-Genel İş adına Güray Topuz, Mali Hizmetler ve Muhasebe Yetkili Yardımcısı M. Volkan Zeytin, İnsan Kaynakları Müdürü Tuncay Topuz, Banka Şube Müdür ve yetkili personeli katıldı. Gün içinde ilk turun yapıldığı ihaleler belirli şartların eksikliği nedeni ile saat 15.30’da gerçekleşen ikinci tura ertelendi.

Gerçekleşen ihaleye bankalar şartları ve fiyatı iyileştirerek yeniden katıldı. Alınan fiyat arasında en yüksek bedeli veren Garanti Bankası Milas Şubesi 505 bin 600 TL fiyat ile kişi başına yaklaşık bin 487 TL ile ihaleyi kazanan taraf oldu. Hafta içinde imzalanacak olan sözleşmenin ardından ilk maaş ile birlikte personelin promosyon bedellerini alabileceği açıklandı.

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.