Milas Belediyesi’nde görev değişikliği

Milas Belediye Başkan Yardımcılığı görevi için CHP’li Belediye Meclis Üyeleri arasında 4 yıl önce kura ile belirlenen 4 isimden 3’ü görevini tamamladı. Seçim öncesi son yıl görev alacak olan Seyfi Sağlıcak görevi İlknur...

Milas Belediyesi’nde görev değişikliği

Milas Belediye Başkan Yardımcılığı görevi için CHP’li Belediye Meclis Üyeleri arasında 4 yıl önce kura ile belirlenen 4 isimden 3’ü görevini tamamladı. Seçim öncesi son yıl görev alacak olan Seyfi Sağlıcak görevi İlknur Öner’den devraldı.

Milas Belediye Başkan Yardımcılığı görevleri için 4 yıl önce belirlenen CHP’li Milas Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Mat, Süleyman Saylak, İlknur Öner sırasıyla birer yıllık görev sürelerini doldurmalarının ardından bugün İlknur Öner görevini son yıl yürütecek olan Seyfi Sağlıcak’a devretti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaptığı bir açıklama ile İlknur Öner'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken yeni Başkan Yardımcısı Seyfi Sağlıcak'a yeni görevinde başarılar diledi.

Milas Belediye Meclis Üyesi İlknur Öner ise görev yaptığı süreç içerisinde her işi yerinde incelediğini ve “bu süreçte gerçekleşen her işte alın terim var” diyerek süreç içerisinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.