Milas Belediyesi kendisi üretiyor

Milas Belediyesi, kullandığı süs bitkilerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında kendi çalışmaları ile üretiyor.ilçenin yeşil alanlarında kullanılan süs bitkisi, Belediyenin personeli tarafından kendi seralarında yetiştiriliyor....

Milas Belediyesi kendisi üretiyor

Milas Belediyesi, kullandığı süs bitkilerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında kendi çalışmaları ile üretiyor.

ilçenin yeşil alanlarında kullanılan süs bitkisi, Belediyenin personeli tarafından kendi seralarında yetiştiriliyor. Uygulama ile ciddi rakamlara yükselen peyzaj maliyetinin aza indirilmesi hedefleniyor. Belediye seralarında yetiştirilen birbirinden özel çiçekler ve süs bitkileri ilk baharın gelişiyle ilçenin farklı noktalarında yerini aldı.

Bu yıl ilçeyi süsleyen, Gül,Lale,mevsim çiçekleri i, çalı  grubu park bitkileri olmak üzere bir çok çiçek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün seralarında yetiştiriliyor. Ekipler çiçek üretimi dışında İlçenin park ve mesire alanları gibi bir çok noktasında kullanılan oturma grupları ve bankları da kendileri üretiyor.

Park  ve Bahçeler Müdürlüğü sera alanını gezen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “İlçemizin ve mahallelerimizin tamamında park ve yeşil alan çalışmalarımız devam ediyor.Yaptığımız çalışmalarda maliyetler ciddi rakamlara ulaşıyor.Hedefimiz maliyetleri en aza indirmek”dedi.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.