Milas Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor

 Milas Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, Gökçeler, Avşar, Güllük ve İkizköy’de yol çalışmalarını tamamladı.Milas Belediyesi hizmetlerini sürdürüyor. Ekipler, Milas’ın 132 mahallesinin...

Milas Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor

 Milas Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, Gökçeler, Avşar, Güllük ve İkizköy’de yol çalışmalarını tamamladı.

Milas Belediyesi hizmetlerini sürdürüyor. Ekipler, Milas’ın 132 mahallesinin tümüne eşit ve etkin hizmet götürme noktasında yoğun bir çaba sarf ediyor. Bölgede yapılan incelemelerin ardından, belirlenen program çerçevesinde hizmetlerinin yerine getiren ekipler, vatandaşların taleplerini bir bir karşılıyor.

“6 BİN 900 METRE ASFALT, 500 M2 PARKE, 65 M3 İSTİNAT DUVARI”

Milas’ın dört bir noktasında çalışmalarını sürdüren ekipler, Gökçeler Mahallesi’nde 2 bin 450 metre 1. ve 2. kat sathi asfalt kaplama, Avşar Mahallesi’nde 3 bin 450 metre 1. kat sathi asfalt kaplama, Güllük Mahallesi’nde 65 m3 istinat duvarı, İkizköy Mahallesi 500 m2 parke kaplama çalışmasını tamamlayarak yurttaşların hizmetine sundu.

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas’ımız için çalışmaya, hemşehrilerimizi her gün daha güzel bir Milas’a uyandırma gayretiyle hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Kırsalı çok geniş bir ilçe olmamıza rağmen her mahallemize etkin ve eşit hizmet götürme noktasında yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Milas’ımız için insanımız için durmadan çalışıyoruz. Gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.