MİLAS ARABULUCULUK MERKEZİ, MİTSO'DA

Önce iş hukuku davalarında, daha sonra ticari ve tüketici uyuşmazlıklarında dava şartı olarak uygulanmaya başlanan arabuluculuk sistemi için Milas'ta da arabuluculuk merkezi kuruldu. "Milas Arabuluculuk Merkezi adıyla faaliyete geçen...

MİLAS ARABULUCULUK MERKEZİ, MİTSO'DA

Önce iş hukuku davalarında, daha sonra ticari ve tüketici uyuşmazlıklarında dava şartı olarak uygulanmaya başlanan arabuluculuk sistemi için Milas'ta da arabuluculuk merkezi kuruldu. "Milas Arabuluculuk Merkezi adıyla faaliyete geçen arabuluculuk kuruluşu yönetimi Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek odaya kayıtlı ticaret şirketlerinin uyuşmazlıklarını yargı yoluna oranla daha az maliyetle ve daha hızlı bir şekilde çözmek istediklerini belirttiler.

Milaslı avukatlardan Ayşen Turan, Çiğdem Balaban, Ergin Çelik, Münürcan Atılgan, Tuğba Nur Yaba Ateş, Tuğçe Gökkara Sütçü tarafından kurulan "Milas Arabuluculuk Merkezi" kurdular. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret eden Milaslı arabulucular Çiğdem Balaban, Ergin Çelik, Münürcan Atılgan ve Tuğçe Gökkara Sütçü MİTSO'ya kayıtlı ticaret şirketlerinin uyuşmazlıklarını yargı yoluna göre daha az maliyetle ve daha hızlı bir şekilde çöze bileceklerini ifade ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas Arabuluculuk Merkezi temsilcilerine hayırlı olsun dileğinde bulunarak "İş dünyası için zaman çok önemli. İş dünyasında zaman zaman yaşanan uyuşmazlıklarda sonucun en kısa sürede alınması elbette çok önemli. Bu konuda sizin göreviniz daha büyük önem kazanıyor. Hayırlı olsun. Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.