Milan, Fethiye’de yıldız avında

Dünyaca Ünlü Futbol Kulübü AC Milan kulübü, geleceğin futbol yıldızlarını belirlemek için düzenlediği AC Milan Junıor Camp Programının Türkiye ayağını Ölüdeniz’de gerçekleştirecek.Kamp 18- 25 Ağustos tarihlerinde...

Milan, Fethiye’de yıldız avında

Dünyaca Ünlü Futbol Kulübü AC Milan kulübü, geleceğin futbol yıldızlarını belirlemek için düzenlediği AC Milan Junıor Camp Programının Türkiye ayağını Ölüdeniz’de gerçekleştirecek.

Kamp 18- 25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek ve kampa 08–18 yaş arasında futbola meraklı olan yetenekli gençler katılacak.

Ölüdeniz Belediye Başkanı keramettin Yılmaz’ı ziyaret eden AC Milan Junıor Camp Türkiye Yetkilileri gerçekleştirilecek olan program hakkında bilgiler aktararak, birde Milan Forması hediye ettiler. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan AC Milan Junıor Camp Türkiye yetkilisi Özgür Genç “İtalyan Futbol Devi AC Milan’ın resmi futbol okulu olan AC Milan Junıor Camp bu yaz Türkiye’ye geliyor. 1999 yılından buyana 42 farklı ülke ve 190 farklı lokasyonda hizmet vermekte olan kamp bu yıl Ölüdeniz’de IM-ACADEMY kampusunda katılımcıları ile buluşacak. GLOBAL CAP ve SPORTSERVIZI iş ortaklığı IM-ACADEMY ev sahipliği ve Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’ın katkıları ile 18-25 Ağustos tarihleri arasında 8-18 yaş arasındaki tüm gençler için AC Milan Junıor Camp kapılarını açıyor” dedi.

AC Milan Junıor Camp’ın amacı hakkında da bilgiler aktaran Özgür Genç “Bu organizasyonun amacı katılımcılara profesyonel bir futbol kampı dönemini AC Milan Antrenörleri ve kültürü eşliğinde sunmaktır. Kamp sonunda katılımcılar AC Milan kaptanı Massimo Ambrossı’nin imzasını taşıyan Uluslar arası prestije ve geçerliliğe sahip olan AC Milan Junıor Camp sertifikasını almaya hak kazanacaklar. En yetenekli kamp katılımcıları aileleri ile birlikte 2014 yılı Nisan ayında düzenlenecek olan AC Milan Junıor Camp gününde dünyanın dört bir tarafından gelen katılımcılarla birlikte İtalya’ya davet edilecek ve burada turnuva düzenlenecektir. Turnuva şampiyonu takımlar resmi bir maç öncesinde SAN SİRO stadında taraftara tanıtılacaktır” dedi. Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz ise “Böylesine önemli bir organizasyonu inşallah bu yıl Ölüdeniz Beldemizde gerçekleştireceğiz. Eğer bölgemizde turizmi 12 aya yaymayı planlıyorsak bu ve buna benzer etkinliklere hız vermemiz gerekmektedir. Bu kamp sonrasında Fethiyeli gençlerimiz beklide İtalya’da Milan’ın sahasında profesyonelliği tadacaklar” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.