MİHDER’den konferans ve konser

Muğla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MİHDER) öncülüğünde 12 Şubat Çarşamba günü Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ve Cihangir İşbilir’in konuşmacı olarak katılacağı ‘Büyük Türkiye Hedefine Karşı...

MİHDER’den konferans ve konser

Muğla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MİHDER) öncülüğünde 12 Şubat Çarşamba günü Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ve Cihangir İşbilir’in konuşmacı olarak katılacağı ‘Büyük Türkiye Hedefine Karşı Oynanan Oyunlar-Türkiye ve İslam Dünyası’ konferansı düzenleniyor.

Muğla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği öncülüğünde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Münazara Demokrasi ve Gelişim Topluluğu, İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şubesi, Memur Sen, Genç Memur Sen işbirliği ile ‘Büyük Türkiye Hedefine Karşı Oynanan Oyunlar - Türkiye ve İslam Dünyası’ konferansı ve Grup Yürüyüş konseri düzenleniyor. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda 12 Şubat 2014 Çarşamba günü akşam saat 19.00’da düzenlenecek olan ‘Büyük Türkiye Hedefine Karşı Oynanan Oyunlar - Türkiye ve İslam Dünyası’ konferansına konuşmacı olarak R4BİA Platform Sözcüsü, Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak ve R4BİA Platform Koordinatörü Cihangir İşbilir katılacak. Girişin ücretsiz olduğu konferansa ayrıca Grup Yürüyüş’ün ezgi ve marşları ile eşlik edecek. Muğla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Muhammet Furkan Gümüş tüm vatandaşları ücretsiz olarak düzenlenecek olan konferans ve konser etkinliğine davet etti.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.