MİHDER’den her öğrenciye Kur’an-ı Kerim

Muğla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (MİHDER) başlatmış olduğu ‘Her Öğrenciye Bir Kur’an-ı Kerim’ kampanyası meyvelerini vermeye başladı.MİHDER Yönetim Kurulu üyeleri, Ula, Köyceğiz ve Yatağan’da...

MİHDER’den her öğrenciye Kur’an-ı Kerim

Muğla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (MİHDER) başlatmış olduğu ‘Her Öğrenciye Bir Kur’an-ı Kerim’ kampanyası meyvelerini vermeye başladı.

MİHDER Yönetim Kurulu üyeleri, Ula, Köyceğiz ve Yatağan’da İmam Hatip Ortaokulu-Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere Kur’an-ı Kerim dağıttı.

Muğla Anadolu İmam Hatip - İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları ile İmam Hatiplere gönül veren kişileri bir araya getirmek için 2011 yılında kurulan ve düzenlemiş olduğu bir çok etkinlik ile adından sıkça söz ettiren MİHDER’in başlatmış olduğu ‘Her Öğrenciye Bir Kur’an-ı Kerim’ kampanyası meyvelerini vermeye başladı. Yaklaşık 2 ay önce başlatılan kampanya kapsamında hayırseverlerin yardım ve destekleri ile temin edilen binin üzerinde Kur’an, İmam Hatip Ortaokulları-Liselerinde eğitim gören öğrencilere dağıtılıyor. Bu kapsamda MİHDER üyeleri Ula, Köyceğiz ve Yatağan İmam Hatip Ortaokulu-Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere kampanya kapsamında temin edilen binin üzerinde Kur’an-ı Kerimleri öğrencilere dağıttı. Son olarak Yatağan İmam Hatip Ortaokulu-Lisesi’nde Kuran dağıtım töreni yapıldı. Yatağan’da yapılan dağıtım törenine MİHDER üyelerinin yanı sıra Ensar Vakfı Yatağan Şube Başkanı Cemil Çamcı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kur’an-ı Kerim dağıtımı sırasında konuşan MİHDER üyeleri; “Bu dünyada ve ahiret hayatı için en büyük yol göstericimiz Kur’an-ı Kerim’i öğrencilerimize ulaştırmanın haklı sevincini yaşıyoruz. Derneğimizin başlatmış olduğu kampanya kapsamında bizlerden her türlü desteğini esirgemeyen tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz. MİHDER olarak okul mezunlarımız ve mensuplarını bir araya getirmek ve hayırlı işlere imza atmak için çalışmalarımız devam edecektir. Gerek ‘Her Öğrenciye Bir Kur’an-ı Kerim Kampanyası’ gerekse diğer yapmış olduğumuz etkinliklerde bizlerden desteğini esirmeyen başta Muğla İl Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya Çınar Beye, Basın Yayın Enformasyon Muğla İl Müdürü Cavid Okur Beye ve Ensar Vakfı Yatağan Şube Başkanı Cemil Çamcı olmak üzere tüm imam hatip mezunu ve mensuplarına teşekkür ederiz” dediler.

MİHDER üyelerinin Kur’an-ı Kerim dağıtımı hakkında öğrenciler; “Bizlerden önce mezun olan büyüklerimizin bizlere bu şekilde katkıda bulunmaları çok güzel bir davranış. Bu dünyada ve ahiret için en büyük yol göstericimiz olan Kur’an-ı Kerim’in bizlere verilmesinde katkıda bulunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun” şeklinde konuştular.

MİHDER’in Kur’an dağıtımlarına, Muğla Merkez, Dalaman, Ortaca, Marmaris İmam Hatip Ortaokulları-Liseleri ile çeşitli düzeyde lise öğrencilerine yönelik devam edeceği öğrenildi

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.