Midtown Orkestrası Dev Kadrosuyla Midtown’da

İlk defa 2013 yılında bir araya gelen Midtown Orkestrası, bu yaz da Opera, Klasik, Latin, Pop, Jazz türlerinde eserlere hayat vererek Bodrum’da müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.İstanbul, İzmir ve Viyana şehirlerinden bir araya...

Midtown Orkestrası Dev Kadrosuyla Midtown’da

İlk defa 2013 yılında bir araya gelen Midtown Orkestrası, bu yaz da Opera, Klasik, Latin, Pop, Jazz türlerinde eserlere hayat vererek Bodrum’da müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

İstanbul, İzmir ve Viyana şehirlerinden bir araya gelen Midtown Orkestrası müzisyenleri, yaz boyunca her gün, her saat ziyaretçilerine Jazz’dan Opera’ya ,perküsyondan Modern Klasiklere uzanan bir müzik keyfi yaşatacak.

Yaz boyunca sürpriz isimleri de ağırlayan Midtown Orkestrası son olarak Arjantinli sanatçı Matias Pedrana’yı konuk etmişti.

Bodrum yarımadasının Ortakent mevkiinde yer alan Midtown; ulusal ve uluslararası markaları, restaurantları, kafeleri ve eğlence merkezleriyle Bodrumluların yıl boyunca tercih ettiği bir alışveriş merkezi.

Kültür ve Sanat etkinlikleriyle ön plana çıkan Midtown, 75 müzisyenden oluşan dev kadrolu Midtown Orkestrasıyla adından söz ettiriyor.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.