Midtown Müşteri Servisi hizmette

Bodrum’a kattığı değerle herkes için yeni bir yaşam alanı oluşturan Midtown’dan yaz aylarının yoğunluğunda ziyaretçilerine özel çözüm: Moda, lezzet ve eğlenceyle buluşmak daha da kolaylaşacak.Modayı, lezzeti ve eğlenceyi...

Midtown Müşteri Servisi hizmette

Bodrum’a kattığı değerle herkes için yeni bir yaşam alanı oluşturan Midtown’dan yaz aylarının yoğunluğunda ziyaretçilerine özel çözüm: Moda, lezzet ve eğlenceyle buluşmak daha da kolaylaşacak.

Modayı, lezzeti ve eğlenceyi tek bir çatı altında bulan Midtown tutkunlarına, yaşanan yoğunlukta büyük kolaylık sağlayacak müşteri servisi hizmete giriyor. Müşterileri Bitez, Turgutreis ve Bodrum Merkez noktalarından alacak olan özel servis, en kısa yoldan seçkin moda markalarıyla, leziz seçeneklerin yer aldığı restoranlarla, çocukların güvenle vakit geçirebileceği Macera Adası’yla ve daha birçok seçenekle buluşturacak. Midtown’da gerçekleşecek ulaşım kolaylığı ile ziyaretçiler Bodrum, Bitez ve Turgutreis istikametlerine kolayca gidebilecek. İlk defa gerçekleşecek müşteri servisi hizmeti ile her saat başı Bodrum ve Bitez, iki saat aralıklarla da Turgutreis’e gitmek mümkün olacak.

Midtown’da alışveriş keyfini doyasıya yaşayacak olan müşteriler, ulaşım kolaylığını da 1 Temmuz’dan itibaren faydalanabilecekleri Midtown Müşteri Servisi ile yaşayacaklar.

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.