MHP’NİN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ADAYI ERDOĞAN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hafta sonu İstanbul’da düzenlenen tören de diğer illerle birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı açıkladı.Muğla Mart ayında yapılacak olan...

MHP’NİN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ADAYI ERDOĞAN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hafta sonu İstanbul’da düzenlenen tören de diğer illerle birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı açıkladı.

Muğla Mart ayında yapılacak olan yerel seçimle birlikte Büyükşehir olmaya hazırlanırken patilerden Büyükşehir Belediyesi adayları da netleşiyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mansur Harman’darı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak göstermesinin ardından ikinci netleşen adayın ismi, Pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tarafından MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan olarak açıklandı.

Muğla Haber Gazetesine bir açıklamada bulunan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Muğla’ya çalışkan bir belediye başkanını aday göstermek istediklerini belirterek, “ Muğla’ya çalışan başarılı bir aday göstermek istiyorduk. Bunun içinde mecliste canla başla çalışan istatistikler arasında da görünen Milletvekillimiz Mehmet Erdoğan’ın Muğla’da aday olmasını istiyorduk. Genel Başkanımıza ilettik. Genel başkanımızın değerlendirmesinin ardından adayımız Milletvekilimiz Erdoğan oldu. Bugünden itibaren tek hedefimiz 30 Mart günü üç hilal bayrağımızı dalgalandırmak olacaktır. Şuan Muğla’da bir tek eski Rektör Mansur Harmandar aday olarak gözüküyor. Hocamıza başarılar diliyorum. Ancak Muğla’da hemşerilerim şunu iyi bilecektir ki yerel seçimlerde partiye değil şahsa oy verilmesi gerekir. Herşey Muğla için diyorsak ki diyoruz adayları tek tek terazi koymalılar diye düşünüyorum. Milletvekilimizin meclisteki başarılı çalışmaları ile birlikte Muğla’da yaptıkları ortadadır. Hemşerilerimin bunları değerlendirerek oy kullanacaklarına inanıyorum” dedi.

“MUĞLA’YI MUĞLALILARLA YÖNETECEĞİZ”  

Adaylığı açıklanan MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla’yı Muğlalılarla yönetmek istediklerini söyledi. 25 yıllık idaricilik yaptığını belirten Erdoğan, “Türkiye’nin zor bir süreç içinden geçtiği bu günlerde Muğla siyasetine hızlı girmek için aday oldum. 3 yıllık Milletvekilliğimde Muğla için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Yılbaşına kadar kalan sürecimde ise bu çalışmalarım devam edecektir. Yılbaşı olmasının sebebi ise ekonomi bütçesindeki krizdan dolayı mecliste çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar bittikten sonra oda Ocak ayı olacak yıl başının ardından Muğla’da seçim çalışmalarımız başlayacak” dedi.

“4 MEVSİMLİ TURZİM YAPACAĞIZ”

Muğla’da hiçbir turizmi bir birinden ayrı tutmayacağının belirten MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erdoğan, “Tarım, tarihi değerler, deniz, kum, güneş turizmini birbirinden ayrı tutmayacağız. Ben yaptım oldu mantığı ile hiçbir şekilde hareket etmeyeceğiz. 4 mevsimde yaşanan turizmi Muğla’nın her noktasında uygulayıp hayata geçireceğiz. Hemşerilerimizle  birlikte onların razı olduğu projeleri her zaman başta tutacağız” diye konuştu.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan ve AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar’ın netleşmesinin ardından gözler CHP ve DP’ye çevrildi. CHP Büyükşehir Belediye başkan adayları Osman Gürün, Dr.Ali Aslan, Ayla Kara, Fevzi Topuz ve Musa  Gökbel arasında yarışırken DP’de ise ismi açıklanmayan 3 aday arasında görüşmeler sürüyor.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.