MHP’nin Marmaris Adayı Zafer Alkan

Zafer Alkan’ın MHP’nin Marmaris Belediye Başkan Adaylığı kesinleşti. Alkan, basın toplantısında hedeflerini anlattı. Önceliğinin Marmaris’te turizmi 12 aya uzatmak olduğunu söyledi. Her şey dahil sistemini kaldırmayı amaçladığını...

MHP’nin Marmaris Adayı Zafer Alkan

Zafer Alkan’ın MHP’nin Marmaris Belediye Başkan Adaylığı kesinleşti. Alkan, basın toplantısında hedeflerini anlattı. Önceliğinin Marmaris’te turizmi 12 aya uzatmak olduğunu söyledi. Her şey dahil sistemini kaldırmayı amaçladığını anlattı.

MHP Marmaris İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla partinin Marmaris Belediye Başkan adayı açıklandı. MHP Marmaris İlçe Başkanı Fatih Kaplan, il başkanlığı ve genel merkezle yapılan görüşmeler sonucunda partinin Marmaris adayının işadamı Zafer Alkan olduğunu söyledi.MHP Marmaris Belediye Başkan adayı Zafer Alkan ,belediye başkanlığı için yola çıktığını belirtti. Marmaris hedeflerini anlattı.Basın toplantısında MHP’nin Marmaris hedeflerine ilişkin sorular yöneltildi. Partinin Marmaris İlçe Başkanı Fatih Kaplan, belediye başkanlığını kazanmayı amaçladıklarını söyledi.Fatih Kaplan’a partide ilçe yönetimine muhalif bir kesimin olduğu iddiaları hatırlatıldı. Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli’nin yazılı açıklaması soruldu. Kaplan, ilçe yönetimi ile partililer arasında bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Kaplan, hafta sonu partinin düzenleyeceği mehteran gösterisi ve aday tanıtım toplantısına da çağrıda bulundu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.