MHP’li Şimşek: "Umutsuzluk yok"

MHP Milas İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, 2014 seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Umutsuzluk yok ” dedi.Yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı istişare toplantılarının...

MHP’li Şimşek: "Umutsuzluk yok"

MHP Milas İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, 2014 seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Umutsuzluk yok ” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı istişare toplantılarının bundan sonra her ay düzenli olarak yapılacağını belirten MHP Milas İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, konuşmasına ülke gündemine ilişkin genel bir değerlendirme ile başladı. Şimşek; “Geçtiğimiz yıl yapılan referandum öncesinde, 12 Eylül 1980 öncesinde idam edilen iki ülküdaşımız için gözyaşı döken ve milliyetçi kesimden oy alan Sayın Başbakan, bugün milliyetçiliği ayakları altına aldığını söylüyor. Dün, terör örgütü ile görüşen şerefsizdir dedi, bir süre sonra görüşmeyi kabul etti. Bugün ise örgütün siyasi kanadıyla birlikte İmralı’ya kimin gideceği konuşuluyor. Şimdi biz Sayın Başbakanın hangi sözüne inanacağız. Şunun iyi bilinmesi gerekir ki, ülkücüler artık başbakana inanmıyor. Bu tutumunu da ilk fırsatta gösterecektir” diye konuştu.

Şimşek, büyükşehir yasası hakkında da görüşlerini şöyle açıkladı: “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak büyükşehir’e karşı değiliz. Hatta nimetlerinden faydalanmamız gerektiğini savunuyoruz. Bizim karşı olduğumuz AKP’nin büyükşehir anlayışıdır. Çünkü AKP’nin anlayışı büyükşehir değil, eyalet sistemidir. Bu da Türkiye’nin bölünmesi demektir. Bölünmek bu kadar kolay mı diye sormayın. Çok kısa bir zaman sonra, bugünlerde kapalı kapılar ardında konuşulan bu konu, kamuoyunun önüne gelecektir. Çünkü Sayın Başbakanın aklında başkanlık sistemi var. Bunun yolu da eyalet sisteminden geçiyor”

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Milas İlçe Başkanı Bülent Demir’in, kendisine yönelik yaptığı eleştiriye cevap veren MHP Milas İlçe Başkanı M. Ali Şimşek; “İnsanları iş verme vaadiyle üye yapıyorlar demiştim. Bu durumu da eleştirmiştim. Sayın başkan da siyasi partilerin bu tür ihtiyaca cevap vermesi gerektiğini söylemiş. Hayır Sayın Başkan. Siyasi partiler iş bulma kurumu değildir. Siyasi partiler insanlara istihdam yaratan, fabrikalar açan, toplumun tüm kesimine aş-iş-ekmek verecek projeleri hayata geçiren kurumlardır. AKP’li iş bulacak, MHP’li ya da başka görüşten olanlar aç mı kalacak? 10 yılı aşkın bir süredir iktidardasınız. Milas’a bu anlamda bir tek çivi çaktınız mı? Asgari ücretle insanları 3 ay işe gönderiyor, sonra onu çıkarıyor bir başkasını gönderiyorsunuz. Yaptığınız budur. Bunun için de insanları partiye kaydediyorsunuz. Bugüne kadar kimin derdine derman oldunuz? Benim için de boş durmasın, kendileri de üye yapsın demiş. Sayın başkan. Kusura bakmayın ama sizden akıl alacak değilim. Merak etmeyin, Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayakta, ilkelerinden ve misyonundan taviz vermeden Türk Milleti’ne hizmet etmeye devam ediyor. Vatanımız, bayrağımız, milletimiz bizim için kutsaldır. Bu kutsal değerlere kimsenin el uzatmasına, dil uzatmasına izin vermeyiz” dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.