MHP’li kadınlar bir araya geldi

MHP Yatağan İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, düzenlediği kahvaltı programıyla bir araya geldi. Kahvaltıya, MHP Yatağan İlçe Başkanı Servet Göka ve Yatağan Belediye Başkan Adayı Varol Çakmak da katıldı.Milliyetçi Hareket...

MHP’li kadınlar bir araya geldi

MHP Yatağan İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, düzenlediği kahvaltı programıyla bir araya geldi. Kahvaltıya, MHP Yatağan İlçe Başkanı Servet Göka ve Yatağan Belediye Başkan Adayı Varol Çakmak da katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği kahvaltı programıyla bir araya geldi. Kahvaltıya çok sayıda partili ve partisiz kadınlar katılırken MHP Yatağan İlçe Başkanı Servet Göka ve Yatağan Belediye Başkan Adayı Varol Çakmak da düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Kahvaltıya katılan herkese teşekkür eden MHP Yatağan Kadın Kolları Başkanı Hatice Taner’den sonra söz alan MHP Yatağan Belediye Başkan Adayı Varol Çakmak, katılımın yüksek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Çakmak, yaptığı konuşmada; “Seçime 3 aydan daha kısa bir zaman kala seçim çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de kadın kollarımızın düzenlediği kahvaltı programına katıldık. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm kadın kolları üyelerimize ve konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları sırasında, Yatağan için planladığımız demokratik ve sosyal belediyecilik anlayışının temellerini atarak hiçbir siyasi parti ayırt etmeksizin herkese ulaşmaya çalışıyoruz ve taleplerini dinliyoruz. Göreve geldiğimiz takdirde de bu talepler doğrultusunda plan ve projelerimizi hazırlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.