MHP’den saldırıya tepki

Karanlık güçler tarafından İstanbul Esenyurt ilçesi MHP Seçim Bürosuna yapılan ve Ülkücü Cengiz Akyıldız hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan çirkin saldırıya ülke genelinde ve Muğla’da tepki gösterildi.İstanbul Esenyurt’ta...

MHP’den saldırıya tepki

Karanlık güçler tarafından İstanbul Esenyurt ilçesi MHP Seçim Bürosuna yapılan ve Ülkücü Cengiz Akyıldız hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan çirkin saldırıya ülke genelinde ve Muğla’da tepki gösterildi.

İstanbul Esenyurt’ta MHP seçim bürosuna yapılan saldırı ve saldırıda hayatını kaybeden Ülkücü Cengiz Akyıldız ile ilgili olarak MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz bir açıklama yaptı. Korkmaz, açıklamasında “Bu menfur saldırı sadece MHP’yi değil, Türk milletini hedef almıştır” dedi.

Korkmaz, bir an önce saldırının faillerinin yakalanıp, tahrik ve provokasyon kokan bu tür saldırıları yapanların cezalandırılmasını istedi.

Korkmaz; “ Partimizin Esenyurt Bürosuna hain bir saldırı yapılmış, bu saldırıda ülküdaşımız Cengiz Akyıldız hayatı kaybetmiş, üç ülküdaşımız da yaralanmıştır. AKP Hükümeti’nden destek alan ve Türk milletine karşı adeta savaş ilan etmiş olan PKK ve yandaşları tahrik ve kışkırtıcı hareketlere bir yenisini eklemişlerdir. Bu saldırıyı yapanlar cezasız kalmayacaklardır. Seçimlerin güvenlik içinde yapılmaması ve MHP’nin yükselişinin önünü kesmek isteyen mihraklara izin verilmemelidir. Biz, her zaman olduğu gibi, şimdi de kışkırtıcı ve tahriklere kapılmayacağız. İtidalli hareket edeceğiz. MHP, milli birliğimizin ve bütünlüğümüzün teminatıdır. Bizi sokağa çekmek isteyenler avuçlarını yalayacaklardır. Bizim, hesaplaşma yerimiz 30 Mart’taki seçim sandıkları olacaktır.”dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.