MHP’den  CHP’ye , geçmiş olsun ziyareti

MHP Yatağan İlçe  Başkanlığı, terör örgütü tarafından Artvin’de saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için CHP Yatağan Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)...

MHP’den  CHP’ye , geçmiş olsun ziyareti

MHP Yatağan İlçe  Başkanlığı, terör örgütü tarafından Artvin’de saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için CHP Yatağan Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yatağan Başkanlığı’na atanan Yüksel Kocabıyık, beraberinde partililerle birlikte, terör örgütü tarafından Artvin’de saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yatağan Başkanlığı’nı ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanı Kamil Genek ve partililer tarafından karşılanan MHP heyeti, yaşanan terör saldırısını kınadıklarını belirtti.

Kocabıyık, yönetime yeni geldiklerini ve bu ziyaret sayesinde tanışma fırsatı yakaladıklarını belirterek; “Ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde birbirimize daha sıkı sarılmalıyız. Siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak memleket menfaatlerini göz önünde bulundurmalıyız. Sonuçta siyaseti memleket sevdalıları yapar. Bunu ilk önce bizler yapmalıyız, bizi gören vatandaşlar da bir araya gelecektir” diye konuştu.

Genek ise, MHP’nin yeni yönetiminin sergilemiş olduğu düşünceli tavırdan teşekkür etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Genek; bugüne kadar AK Parti, MHP, Vatan Partisi, Demokrat Parti ve diğer siyasi partilerle sıkıntı yaşamadıklarının altını çizerek; “Yatağan için alınacak bir kararda hep birlikte karar verdik. Yürüyüş oldu, hep beraber yürüdük, miting oldu, hep beraber katıldık. Yeni yönetimle de aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum. 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından ülkede denge sorunu yaşandı. Birlikte olursak bu sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.