MHP’den Bayrak Mitingine çağrı

MHP tarafından başlatılan ‘Bayrak’ mitingi için Muğla’ya gelen MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 20 Nisan’da İzmir Alsancak’ta yapılacak mitinge vatandaşları davet etti.MHP İl Teşkilatını...

MHP’den Bayrak Mitingine çağrı

MHP tarafından başlatılan ‘Bayrak’ mitingi için Muğla’ya gelen MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 20 Nisan’da İzmir Alsancak’ta yapılacak mitinge vatandaşları davet etti.

MHP İl Teşkilatını ziyaret eden MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı Sadir Durmaz, MYK Üyesi Alper Çağrı Yılmaz, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı İl Başkanı Mehmet Korkmaz karşıladı. İl Binasında açıklama yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, tarihin her döneminde Türk milletine karşı yanalmış açık ve kapalı saldırı operasyonları olduğunu söyledi. Durmaz, “Adına çözüm dedikleri, ancak milletimizin birlik ve beraberliğini çözmeyi hedefledikleri, bu süreçte AKP yalnız değildir. Başbakan ve İmralı canisi Türk Milletini çözme projesinin eş başkanlığını büyük bir uyum içinde sürdürmektedir. İmralı canisi talep ediyor akil adamlar oluşuyor, mecliste araştırma komisyonu kuruluyor, demokratik özerklik hayata geçiyor, Başbakan anayasadan Türklüğü çıkarıyor. Hayatlarında her şey olan, fakat sadece Türk olamayanlar, yeri geldiğinde komünist, liberal, demokrat, otokrat, Marksist, özgürlükçü ve muhafazakâr olabiliyor. Milletimizin Bin yıllık kardeşlik hukukunu korumak, milli üniter devletimizi yaşatmak, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmak için 20 Nisan’da İzmir’de Muğlalı tüm kardeşlerimizi partimizin başlattığı ‘Milli değerleri koru ve yaşat’ sloganıyla başlattığı ‘Bayrak’ temalı mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.