MHP’den Aşure etkinliği

MHP Fethiye Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları işbirliği ile düzenlenen geleneksel aşure günü yoğun ilgi gördü. Fethiye’nin Çalış Plajındaki Yörük Çadırında yapılan Aşure gününe MHP Fethiye İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz,...

MHP’den Aşure etkinliği

MHP Fethiye Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları işbirliği ile düzenlenen geleneksel aşure günü yoğun ilgi gördü. Fethiye’nin Çalış Plajındaki Yörük Çadırında yapılan Aşure gününe MHP Fethiye İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz, Kadın Kolları Başkanı Seval Kurnaz, Ülkü Ocakları Başkanı Yener Ertürk, Fethiye Belediye başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz cesur, Metin Talaş, MHP’li bazı Belediye meclis Üyeleri, bazı sivil toplum örgütleri başkan ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

İlginin yoğun olduğu Aşure gününde Kadın Kolları Başkanı Seval Kurnaz kazanlardan davetlilere kendi elleri ile aşure ikram etti. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı’nın da Fethiye Evi gönüllüleri ile birlikte katıldığı aşure gününün güzel havada yapıldığını söyleyerek "MHP İlçe kadın Kolları Aşure gibi birlik ve beraberliğimizi bir kez daha bu etkinlikte sağladı” dedi. MHP Fethiye İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz de "MHP kadın Kollarımız ve Ülkü Ocakları işbirliği ile yapılan bu etkinlik geleneksel hale gelmiştir derken, Kadın Kolları başkanı Seval Kurnaz da Birlik ve Beraberliği bu özel günümüzde sağlamış olmaktan kıvanç duyuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.