MHP’de olağanüstü toplantı

Geçtiğimiz günlerde Osman Güven başkanlığındaki MHP İl Yönetiminin genel merkez tarafından görevden alınmasının tepki ve tartışmaları sürerken MHP ilçe başkanları, MHP Muğla Merkez İlçe’nin evsahipliğinde olağanüstü...

MHP’de olağanüstü toplantı

Geçtiğimiz günlerde Osman Güven başkanlığındaki MHP İl Yönetiminin genel merkez tarafından görevden alınmasının tepki ve tartışmaları sürerken MHP ilçe başkanları, MHP Muğla Merkez İlçe’nin evsahipliğinde olağanüstü toplandı. Toplantıya, ilçe başkanları,  İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, belde başkanları katıldı.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda MHP İl Yönetiminin görevden alınması değerlendirildi.  Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrası bir basın açıklaması yapan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, “ MHP ilçe başkanları olarak mevcut takvimde meydana gelen sorunlarımızı konuşup çözüme kavuşturmak üzere ve genel merkezimize buradaki hassasiyetleri bildirip bir an önce il teşkilatımızın oluşturulması noktasında tavsiye niteliğindeki görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Toplantıda önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan yerel ve genel seçimlerin de değerlendirildiğini belirten Başaran, “ Ulaşmamız gereken hedefleri oluşturup hedeflere doğru yürüme noktasında bir mütabakata vardır. MHP’nin buradaki toplantısı iki eksen üzerinden değerlendirilmelidir. Birincisi, mevcut sorunlarını bir an önce aşıp Muğla’da en çok ihtiyaç duyulan hizmetleri gerçekleştirmek üzere stratejileri oluşturmak üzeredir.Bu doğrultuda kamuoyunda oluşan spekülasyonları da cevap olması niteliği ile MHP hiç kimsenin zannettiği gibi il teşkilatı görevden alındı diye bir yılgınlık bir umutsuzluk içerisinde değildir. Bu sadece bir görev değişikliğidir. MHP’nin bütün kadroları şuurlu bir biçimde Türkiye’de ve Muğla’da en çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde milletin isteğine cevap vermekten bir adım geri durmayacak kararlılıktadır.

Genel itibarıyla baktığımızda Türkiye Cumhuriyeti’nde şu anda milli kimliğin reddedildiği etnik kimliklerin baş tacı yapıldığı bir konjoktürde iktidar partisinin zaten eş başkanı olduğu küresel projede CHP’nin de onun peşine takıldığı veya aynı kayıkla İmralı’ya doğru kürek çektikleri bir süreçte Türk Milletinin gerçek hislerinin karşılığı olan milli duruşun bekçisi olan Türk Milliyetçileri bu umudu yaşatmak üzere yanıp tutuşmaktadır.

Türk Milliyetçileri olarak hiç kimse zannetmesin ki bu milli kimliğe, milli duruşa ve Türk Milletinin geleceği ile ilgili hedeflerinde bir adım geri durmayacaktır. Hiç kimse elini ovuşturmasın. Muğla halkı ne CHP’ye mecburdur ne de AK Parti’ye mahkumdur. Alternatif tektir. O da MHP’dir. Bu toplantıda da tüm arkadaşlarımızla birlikte birlik ve beraberliğin tuğunu havaya kaldıracak zafer sancağını Muğla’da göndere çekmek üzere arkadaşlarımız kararlılıkla hizmet etmek aşkıyla tutuşmaktadır”diye konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.