MHP'de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erdoğan oldu

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde partilerin il ve ilçe adayları netleşmeye başladı.Herkesin MHP'nin Büyükşehir belediye başkan adayı olacağına kesin gözüyle baktığı Behçet Saatcı'nın  DP'ye geçmesiyle...

MHP'de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erdoğan oldu

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde partilerin il ve ilçe adayları netleşmeye başladı.

Herkesin MHP'nin Büyükşehir belediye başkan adayı olacağına kesin gözüyle baktığı Behçet Saatcı'nın  DP'ye geçmesiyle  aday arayışlarını sürdüren MHP Muğla İl teşkilatı Büyükşehir belediye başkanlığı için Milletvekili Mehmet Erdoğan'ı aday gösterdi. Akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Milletvekili Erdoğan 'Muğla b.şehir bld bşk adaylığım yarın İstanbul'daki aday tanıtım toplantısında açıklanacaktır.Desteğinizi esirgemeyin' dedi .

Mehmet Erdoğan'ın adaylığının bugün istanbul sinan erdem spor salonunda yapılacak olan aday tanıtım toplantısıyla kesinleşeceği belirtildi.

MHP'nin Büyükşehir adayının belirlenmesinden sonra hafta içinde de CHP'nin adayının belirlenmesi bekleniyor.

CHP'de halen belediye başkanı olan Osman Gürün, Dr.Ali Aslan, Ayla Kara, Fevzi Topuz ve Musa  Gökbel yarışıyor.

Ayrıca Mehmet Erdoğan'nın Büyükşehir belediye başkan adayı olmasıyla beraber yeni kurulan Seydikemer ilçesinde 1980 öncesinde Fethiye MHP İlçe Başkanı olan sonra Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı ve Genel İdare kurulu üyeliği yapan ve bir süre önce istifa ederek MHP'ye katılan Erdal Eroğlu Belediye başkanı adayı oldu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.