MHP ULA ADAYINI TANITTI

Milliyetçi Hareket Partisi Ula Belediye Başkan Adayını tanıttı. CHP’den istifa eden Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, MHP’nin Ula Belediye Başkan Adayı oldu.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)‘nin Muğla Büyükşehir ve 13...

MHP ULA ADAYINI TANITTI

Milliyetçi Hareket Partisi Ula Belediye Başkan Adayını tanıttı. CHP’den istifa eden Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, MHP’nin Ula Belediye Başkan Adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)‘nin Muğla Büyükşehir ve 13 ilçe adayı kesinleşti. 12 ilçenin adaylarından sonra Ula İlçe Belediye Başkan adayı CHP’den istifa eden Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, Ula’nın MHP Belediye Başkan adayı oldu.

MHP İl Binasında yapılan aday tanıtım toplantısına İl başkanı Mehmet Korkmaz ve MHP Muğla milletvekili ve aynı zamanda Muğla Büyükşehir belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan da katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP İl başkanı Mehmet Korkmaz, “12 ilçe ve Büyükşehir adayımızın ardından adayımızın açıklanmadığı Ula ilçesinin adayı Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca oldu. Biz MHP olarak adaylarımızı dürüst ve değerli simalardan oluşturduk. Ula Belediye Başkan adayımız Ahmet Çalca da belediyeciliği bilen, dürüst ve çalışkan bir arkadaşımız. Ula adayımız Ahmet Çalca’yı Ulalı hemşehrilerimize emanet ediyoruz” dedi.

Büyükşehir belediye Başkan adayı Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, Büyükşehir yasasının çıkmasından bu yana doğru bir takım çalışması yaptıklarını söyledi. Erdoğan, “30 Mart yerel seçimleri için Büyükşehir dahil 13 aday açıklanmıştı. Bugün Ula ilçemiz ile birlikte yerel seçimlerde partimizin Muğla’daki tüm adayları açıklandı. Akyaka’da iki dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Çalca arkadaşımız Ula’dan MHP Belediye Başkanı adayı oldu. Ben buradan tüm Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına çağrıda bulunuyorum. Gelin Muğla’daki yerel televizyonlarda Büyükşehir’i, yapacaklarımızı ve projelerimizi tartışalım. Bizlere oy verecek seçmenlerimizi Büyükşehir konusunda, projelerimiz konusunda bilgilendirelim. 30 Mart yerel seçimleri öncesi bazı anket simsarları kamuoyunu yanıltıyor. Seçmenlerimiz bu anket simsarlarına en iyi cevabı 30 Mart tarihinde sandıkta verecektir” dedi.

MHP Ula Belediye Başkan adayı Ahmet Çalca, katılımcı demokrasi ile Ula’yı yönetmek için MHP’den aday olduğunu açıklarken, bölgenin doğal güzellikleri ile birlikte çağdaş hizmet sunmak için yola çıktıklarını ve bu yolda ekibine güvendiğini söyledi.

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.