MHP MİLAS’I ŞAHA KALDIRDI

Milliyetçi Hareket Partisi Milas’ta eş zamanlı şekilde 3 tane seçim ofisi açtı.5 Mayıs saat:11’de Atapark’ta toplanan kalabalık Mehter takımının marşları eşliğinde Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafları selamlayarak seçim...

MHP MİLAS’I ŞAHA KALDIRDI
324 (1)

Milliyetçi Hareket Partisi Milas’ta eş zamanlı şekilde 3 tane seçim ofisi açtı.

5 Mayıs saat:11’de Atapark’ta toplanan kalabalık Mehter takımının marşları eşliğinde Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafları selamlayarak seçim ofisine geldi. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış gerçekleştirildi. Açılışa MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Aşkın Yıldız, MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, MHP Muğla Milletvekili Adayları Mehmet Erdoğan, Mehmet Tosun, Piyami Cinas, Asım Başaran, Niyazi İyibilir, çok sayıda partili ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MHP, Milas seçim ofisinin açılışının ardından Selimiye ve Bafa Mahallesi’nde de seçim ofisi açtı.

Milas seçim ofisi açılışında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat YÜKSEL şu sözleri söyledi;

“Bu bir seçim iletişim merkezi açılışı değil sadece, bu kutlu bir yürüyüş olsun istedik. Bu yürüyüş, Liderim Devlet Bahçeli’yi Başbakan yapan yürüyüş olsun istedik. Sizleri 46 yıl önceye götürmek istiyorum. 8 Şubat sabahı Adana sokaklarında Mehteran marşı ile yürüyen cennet mekân Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş, üç hilalin ilk dalgalandığı gün bakın neler söylüyor;

‘Karataş’tan su damla damla akar, sonra gümüş bir göl olur. Arayan Hakkı en sonunda bulur. Beyler! Kervan yola çıkmıştır, şafak sökmeden kervana katılınız. Yaşasın 100 milyonluk güçlü Türkiye, yaşasın Türk ülküsünün dönmez insanları!’ diyerek seslenmiştir. Bahsettiği kervan, işte bu kervandır.

Anamı çok ihmal ettim, Babamı, eşimi çocuklarımı çok ihmal ettim. Huzurunuzda onlardan anlayışları için hepsine teşekkür ediyorum.

Ancak bizim bir sevdamız var. Bu sevdanın adı Milliyetçi Hareket Partisi. Hayatımın en büyük onuru bir ülkü yolunun bir yolcusu olmaktır. Çünkü bu yol, ‘Ölürsem kefenim olsun’ diyerek beyazlar giyen Alparslan’ın yoludur. Bu yol Çanakkale Geçilmez diye haykıran Seyit Onbaşının yoludur. Bu yol iffeti ve milli namusu için silah kuşanan Kara Fatma’ların yoludur. Bu yol soğuk bir kış günü, 22 yaşında bir fidanken, Ankara’da kaldığı yurdun kantininde iftardan sonra silahla vurulan ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’ın yoludur.  Bu yol ziraat fakültesinde öğrenci iken, yüksek öğretim okulunda mahsur kalan ülküdaşlarına yiyecek götürürken şehit edilen Süleyman Özmen’in yoludur. Bu yol AKP’nin yeni Türkiye’sinde, 2 ay önce İzmir gibi en önemli şehirlerimizden birinde, Ege Üniversitesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen yüzü nurlu Fırat Çakıroğlu’nun yoludur. Çünkü bu yol; ‘Zafer, zafere inananlarındır’ diyerek bir Bandırma vapuruna binip, Ülkesinin bağımsızlığı için bilinmezliğe doğru yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bu yol sizi hak yoluna, hakikat yoluna, Allah yoluna çağırıyorum diye haykıran Başbuğ Alparslan Türkeş’in yoludur. Bu yol uyku orucuna girmiş, Türkiye’ye zümrüdü anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğurmaya ant içmiş, Türk milletinin ümidi ve Türkiye’nin tek Türkmen beyi Devlet Bahçeli’nin yoludur.

Diyorlar ki; Niye bu kadar çalışıyorsun? Bende diyorum ki; Sıranın ne önemi var, Türkiye yoksa Milletvekilliğinin ne önemi var. Mevzu bahis Vatansa, gerisi teferruattır diyoruz. Niye mi çalışıyorum,  buradan ismini saydığımız kişilere layık olmak için çalışıyorum, gece gündüz de çalışacağım. “

Ben Milaslı hemşerilerime bir çağrıda bulunmak istiyorum, Bizimle Yürü Milas demek istiyorum. Bizimle yürü Türkiye bir birlik çağırısıdır, bir kalkınma çağrısıdır, bir Güçlü Devlet, Zengin Millet çağrısıdır. AKP’den kurtulayım derken, AKP ile aynı zihniyeti taşıyan Cumhuriyet Halk Partisini gözden kaçırmamamız lazım. Birbirlerinden bir farkı yoktur. Sabah geçerken gördüm CHP seçim bürosu hazırlıyor, devletin itfaiye aracı ile devletin memurları bayrak asıyorlar. Devletin uçağını kullanmakla, devletin itfaiyesini kullanmak arasında ne fark var.

Biz ay yıldızlı bayrağımızı ve üç hilalimizi, Ülkü Ocaklarının şanlı gençleri ile el birliği ile astık, asmaya da devam edeceğiz.

Bizimle yürü Milas!

Milas’ın yolu yok, yürüyemedik, şu kutlu yürüyüşü gerçekleştiremedik. Biz Milliyetçi Hareketin iktidarında ilk önce Milas’a yol yapacağız. Onun için Bizimle yürü Milas. Beyliklere başkentlik yapmış Milas, her gün gerileyen Milas. Milas’a ümit olmak için Bizimle yürü Milas. Geçen hafta Pazarı gezdim, çiftçi üretiyor ama satamıyor. Çiftçinin ümidi olmamız için Bizimle yürü Milas!”

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.